diumenge, 9 de desembre del 2012

Fétido i les reformes


Fétido i les reformes
Les darreres reformes proposades per el senyor Fétido Adams, són una mostra més de l’atroç barbàrie social que el govern de la gaviota està duent a terme. Si no en teníem prou amb la privatització massiva d’escoles i hospitals, la inexistent millora de la Llei Hipotecària o de la criminalització de les protestes, ara tornen a l’atac amb una especial reforma de l’educació. Com he dit, el ministre de cultura i esports ara ha decidit tornar al passat – per si no ho sabeu és un nostàlgic de l’època franquista - amb una sèrie de “reformes” en l’educació.
Primerament decideix que l’assignatura de Religió – catòlica, per si algú va molt perdut – ha de tenir una optativa “forta”, diu que ja està bé de fer atenció educativa, que es converteix en hores de biblioteca o anar abans a casa, ell vol que l’assignatura que es done en lloc de Religió siga compte per a nota i siga complicada. Ell l’anomena “Valores sociales y culturales” per als qui cursen primària i “Valores éticos” en secundària – no sé a vosaltres, però a mi em fan molta gràcia els noms i encara me’n fa més imaginar-me de que tractarà la matèria – vaja, que el senyor Fétido ha pensat en tot, és un home treballador – i un bon cristià - . Amb aquesta “millora” – crec que “desfeta” és més adient, oi?  Però deixarem “millora” per a mostrar un poc de rigor periodístic – s’aconseguirà que els estudiants cursen religió casi per obligació, i a més inclouran una assignatura pudenta i innecessària per a la gent que no vulga fer religió – Hòstia, estàvem molt bé com estàvem abans! Qui agafava religió l’agafava per devoció o per obligació, no per nota, ara la gent que no teníem cap tipus de devoció o inspiració cristiana ens haurem d’empassar més hores de classe - .
La segona de les mesures “interessants” – sí, millor “abominables”, però ja sabeu... rigor periodístic  - és la subvenció que es donarà als centres que segreguen els alumnes per sexe, és a dir no hi haurà classes mixtes, una de xics i un altra de xiques - que ja se sap que es monten unes orgies... - . En aquesta no faig especial èmfasi perquè em pareix que no fa falta dir molt més, és una mesura retrògrada i estúpida.
La tercera de les mesures – no us preocupeu, que no és la projecció del NODO abans d’entrar a classe, això suposaria diners per a projectors – està ja referida a la llengua en que es donen les classes, en aquesta mesura el Senyor Ministre ha dictat que en cas que, en el teu barri no hi haja cap centre públic d’ensenyament en castellà es pagarà un centre privat o concertat – impressionant eh... jo també em vaig quedar amb la boca oberta -, ah no cal dir que es pagarà amb diners públics.
La quarta de les “impressionants” mesures - i l’última que vaig a comentar – també és referida a la llengua, tots coneixem la frase famosa del senyor Fétido: “hay que españolizar a los catalanes.” Bé, doncs per aquí van els trets, amb la nova “reforma” les llengües cooficials com són l’euskera, gallec, català, valència, balear, extremeny, manxego, etc. - us heu fixat la de llengües cooficials que hi ha? Ara sense conyes, sols euskera, gallec i català – queden apartades a un segon lloc, si abans teníem tres hores setmanals ara a menys, i a més no és obligatòria de manera que pots acabar l’ESO sense donar la llengua cooficial. És una mesura totalment anticonstitucional, però clar ells la constitució se-la passen pel forro – sí, ja s’ha acabat el rigor periodístic – la modifiquen al seu gust i necessitats, però quan el poble ho demana: res, no és possible.
En resum, aquestes mesures intenten privatitzar l’educació i llevar-nos la llibertat d’elecció, no podem permetre que aquestes mesures es porten a terme - bé ni aquestes ni ningunes -, per tant ara és quan ens hem de fer forts i eixir al carrer per a evitar que aquest ser diabòlic que està com a ministre acabe, com a mínim, cessat.

Symbad

Apunt: Encara us dec uns capítols del meu nou projecte, amb temps us els penjaré, estic curt d'imaginació.

1 comentarios:

  1. Intenten privatitzar l’educació i llevar-nos la llibertat d’elecció, no podem permetre que aquestes mesures es porten a terme.
    Baixa al carrer i participa.

    ResponElimina

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons