diumenge, 2 de desembre del 2012

Denuncies al Ferrer?


Supose que ja no queda ningú sense assabentar-se del que ha passat arran el concert del dissabte 24 de novembre, però donaré una visió més encertada dels fets:
El dia 24 de novembre es va celebrar en el nostre institut un concert per la independència a càrrec dels companys d'Arran, el organitzadors havien demanat els permisos corresponents al consell escolar del centre, tenien un segur i havien parlat amb la policia per a informar sobre el concert, en resum no hi havia cap problema. Però arribada l'hora del concert, un poc abans, uns policies es presentaren en el centre per a vore que passava, segons tinc entés aquests policies no van dir res sobre el concert, però més tard van aparèixer altres policies que no van deixar començar el concert fins a haver pres fotos de tot, després de desaparèixer la policia el concert va transcórrer amb tranquil·litat, llevat del llançament d'alguns objectes com botelles d'aigua o ous, no va haver cap incident dels habituals en un concert. El concert va acabar poc abans de les 2 de la matinada. Més tard ens vam assabentar que la policia havia denunciat el Ferrer i alguns dels organitzadors del concert per diversos motius, encara no se sap bé quines són. 
Ara sabem que aquesta denuncia tindrà repercussions directes en el nostre director, que va ser qui va deixar fer el concert en el centre, falta saber si el centre en sí també tindrà algun tipus de sanció. Les denuncies contra el concert són, clarament, un atac contra la nostra llibertat d'expressió i a més un atac directe contra en nostre centre que últimament ha experimentat un creixent moviment estudiantil. Com a Nucli d'Estudiants del Ferrer I Guàrdia qualsevol acció contra el centre o contra el seu director, que tant ens ha recolzat en totes les nostres accions i decisions, és un atac contra nosaltres i tot atac es mereix una resposta.
No podem permetre que sancionen de ninguna manera el nostre centre ni el nostre director, de fet a ningú del centre tant professor com alumne o treballador, som tots una família. 
Per això ara més que mai hem d'estar en guàrdia i donar a entendre que no poden intentar fer mal al nostre estimat IES Ferrer I Guàrdia i eixir-ne de rosetes.
FERRER... EN GUÀRDIA!!!! DEFENSEM EL NOSTRE INSTITUT!

1 comentarios:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons