diumenge, 30 de setembre del 2012

Un escrit per la pública (títol provisional)


Primerament érem els guerrers de la llapissera i l’escut, uns estudiants espartans, qui sap si després de l’èxit de la tancada no som els bojos que ens tanquem en els instituts i fem karaokes... Totes aquestes accions que fem estan molt bé, són vistoses, divertides i reivindicatives, però ens deixa, pot ser, en una posició un poc incomoda, ens poden dir que sols ens dediquem a això, així que propose un altre tipus de proposta, una “proposta acadèmica”.
Aquests tipus de propostes no són, pot ser, tan llaminers al públic com ho són anar de mani o tancar-se en el Ferrer, però també són importants. La proposta és senzilla: escriure un relat curt o un article, defensant la importància de l’escola pública, la repercussió que té en la societat o qualsevol altre tema eminentment polític. Amb aquests escrits, es podria – dic podria, no és segur depèn de molts factors – publicar un xicotet llibre, o un llibre digital. La finalitat és, primerament fer un poc de publicitat, i en l’altre, no menys important, la conscienciació de la gent.

Deixe la proposta oberta a debat i crítica, en unes setmanes prendrem la decisió  de si tirem aquesta proposta avant o la deixem en l’oblit.

Symbad

3 comentarios:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons