dilluns, 30 d’abril del 2012

Humil prec

El dissabte va ser impressionant, gràcies a la col·laboració de tots vosaltres, companys, la jornada de portes obertes va triomfar en contra de tots els pronòstics. Una activitat preparada només per estudiants, qui anava a pensar-se que eixiria bé? El fet que haja eixit bé, és senzill, vam estar units, organitzats, actius i participatius. Al Ferrer I Guàrdia tenim molta sort, molta, més de la que creieu, i no en sou conscients.

A què ve tot això? Quina relació té amb el títol?  Espere que després del passatge melancòlic, ensucrat i encoratjador que pretenia ser l'anterior, el germen de la passivitat haja recaigut un poc i, llegiu, no, escolteu aquest humil prec que ara escric.

Companyes, companys: el bloc cada vegada està menys actiu i això és un problema, diuen que a internet la gent no té tanta vergonya a parlar i que expressa sense por, allò que pensa, quina finalitat han de tindre sinó tots els escrits que escrivim ací? No els escrivim per diversió, ho fem per a vore si la gent s'anima a comentar, a escriure, a donar forma a aquest projecte magnífic que és el Nucli d'Estudiants Ferrer I Guàrdia, açò no és cosa d'un dia, ni de dos al igual que tampoc ho és d'una persona, és cosa de tots i per a un termini llarg, però podrem dur-ho a terme si la comunicació falla? A les assemblees només parlen els mateixos, qualsevol idea proposada és acceptada sense queixes ni modificacions. De què serveix això? No podem permetre que la flama que ara està encesa s'apague, per això, companyes, companys, us pregue, com a company vostre que em considere, que sigueu més actius, tant a les assemblees com ací, la comunicació és essencial. Encara ens quedem moltes coses per fer, i no es poden fer soles.
Per favor, feu un esforç i participeu més, sé que a molts us fa vergonya, a mi també me'n feia i ara puc dir-vos que això passa. 
Per favor, no us atureu, lluiteu, defenseu els nostres drets, combateu la passivitat! 

Symbad

6 comentarios:

  1. Home es veritat que la passivitat es manifesta però hi ha que reaccionar i més com està la cosa necessitem vagues i manfestacions per posar-nos en marxa!

    ResponElimina
  2. Segons una professora del nostre IES els sindicats no serveixen per res i les vagues tampoc. Es d'aquestes que diu que només es mouria per una vaga indefinida i va pregonant per classe la seua passivitat i menysprea actes tan simbòlics com el dol dels dilluns.

    ResponElimina
  3. Jo crec que el que de veritat està mort és el twitter. M'agradaria posar-lo a funcionar.
    Nucli I'm your man!

    ResponElimina
  4. Xavi tens raó marc donans el twitter!

    ResponElimina
  5. Si no m'erro en comunicació tenen la contrasenya

    ResponElimina

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons